Retourneren

Annulering, terugbetaling & ruilen

 • Kan ik mijn bestelling aanpassen/annuleren?
  Ja, u kunt uw bestelling dezelfde dag aanpassen of annuleren mits uw bestelling niet is verwerkt. U hoeft alleen een mail te sturen naar hi@bylydian.com (U krijgt door de weeks binnen 24 uur antwoord).
 • U betaalt zelf de verzendkosten bij retouren.
 • Biedt by LYDIAN reparatieservices aan voor gebruiksfouten?
  Vanaf het moment dat u uw sieraden begint te gebruiken, zou u rekening moeten houden met het volgende: bescherming tegen cosmetische producten & niet het zwembad met uw sieraden toetreden. Wanneer er sprake is van dit, kunnen wij kosten in rekening brengen voor reparatie nadat het product is geïnspecteerd. Neem contact op met ons als dit het geval is.
 • Binnen hoeveel werkdagen wordt mijn geld terug gestort nadat mijn bestelling is geannuleerd?
  Wij storten uw geld binnen 1-7 werkdagen terug op uw rekening waarmee u heeft betaald (PayPal, iDeal & Creditcard etc)
 • Hoelang is de retourstermijn?
  Volgens de richtlijnen van de consumentenbond is er een recht op een bedenktijd van 14 dagen nadat uw product bij u is afgeleverd. Wij hanteren dus ook 14 dagen bedenktijd.
 • Wat zijn de ruil-en retoursvoorwaarden?
  *Alle producten kunnen geretourneerd worden behalve aangepaste modellen (gepersonaliseerde producten). 

  *Als er een productiefout is in de modellen met naam, dan wordt dit gecompenseerd. Er is echter niet sprake van terugbetaling en/of omruiling.

  * Ringmodellen: Als u de ring te groot of te klein hebt besteld, hebt u recht om deze te ruilen. Als u beslist om het product terug te sturen, dan betaalt u de verzendkosten en ontvangt alleen de verkoopprijs.

  * Wij adviseren u om zorgvuldig en nauwkeurig uw ringmaat te meten o.b.v. onze maattabel, zodat u extra kosten vermijdt. 

  * Het product is niet gedragen/gebruikt, even passen mag natuurlijk. - Het product is onbeschadigd, geen kleine krassen als gevolg van draagschade - De product-verpakking is onbeschadigd - De gebruiksaanwijzingen is bijgevoegd - De eventuele certificaten zijn bijgevoegd - Alle labels, stickers en dergelijke zijn nog aangehecht - Retourzendingen kunnen alleen in behandeling worden genomen binnen de gestelde zicht c.q. retourtermijn.

  * Als u overweegt om uw product te retourneren/ruilen dan kunt u ons bereiken op de mail: hi@bylydian.com. Wij zullen u verdere instructies geven via de mail.